Internship Tipografie | G. Canale & C

Internship Tipografie | G. Canale & C

Fondata în anul 1915 de catre Giacomo Canale şi asociatul sau Giovanni Ajani, ca o afacere de familie, pe parcursul celor 100 de ani de activitate, G. Canale & C a devenit un grup de dimensiune europeana.  Obiectul principal de activitate al companiei este CARTEA, cartea in toate versiunile sale. G. Canale & C. tipareste in fiecare an peste 60 de milioane de carti si reviste, fiind unul dintre principalii furnizori de tipar din Europa.
G. Canale & C pune la dispoziţia clientilor sai tehnologii performante de tipar plan şi rotativ si soluţii de ultima generaţie pentru realizarea produselor broşate şi cartonate. Tipografia garanteaza calitate, maxima competitivitate productiva şi un înalt profesionalism. G. Canale & C se afla printre cele mai avansate companii din punct de vedere tehnologic din Europa si este una din puţinele tipografii care a obţinut acreditarea ISO Fogra respectand parametrii standardului ISO Fogra.
Compania noastra- tipografie industriala – are in derulare un proiect de internship in cadrul departamentului de mentenanta!

Detalii:
Pentru departamentul nostru de mentenanta, cautam studenti / proaspat absolventi de facultati cu profil tehnic, dornici sa se specializeze in productia tipografica. Profita acum de oportunitatea de a te alatura unei echipe responsabile, orientate spre realizarea de obiective, energice, entuziaste, dornice sa te sustine in a deveni un bun specialist in domeniul tehnic!
Intershipul va avea loc la sediul tipografiei noastre din comuna Pantelimon, strada Cernica nr 47.
Ce ar trebui sa inveti in programul de internship:
•Programarea si monitorizarea realizarii mentenantei utilajelor
•Statusul si timpul de livrare pentru piesele de schimb
•Realizarea de diverse situatii privind utilajele din productie

Cerinte:
• Studenti anul IV sau proaspat absolventi de facultate tehnica
• Disponibilitate program 4 ore pe zi, 4 zile/ saptamana
• Cunostinte bune de operare pe calculator: Word, Excel
• Reprezinta un avantaj cunostintele de mecanica, electromecanica si pasiunea pentru domeniile tehnice
•Dorinta de invatare si dezvoltare a carierei.
Dupa terminarea internshipului vei avea posibilitatea de a te angaja in cadrul firmei G Canale & C si de a deveni unul dintre putinii specialist din piata tipografica industrial.
Data limita pentru aplicare: 3 decembrie 2016.

Aplica aici la internship!

Nume (obligatoriu)

Adresa de e-mail (obligatorie)

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)

Vrei sa le transmiti ceva?

Ataseaza CV (obligatoriu)

Ataseaza scrisoare de intentie